ANATOLIA

ANATOLIA Heerlijk Italiaanse eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 508 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Anatolia. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2022 om 11:07 Lekker eten dat keurig op tijd besteld werd.
2 mei 2022 om 19:05 Lekker eten
24 apr 2022 om 22:38 Schotel was goed ,alleen salade ontbrak
23 apr 2022 om 22:39 Slechte service! Bestel iets met gebakken aardappels en ik krijg friet. Blikje drinken zat er ook niet bij. Na telefonisch contact beloven ze je dat ze het zo komen naleveren. Na 1.5u wachten nog niemand gezien…
18 apr 2022 om 19:31 Pasta viel tegen, erg veel spinazi weinig vlees en natte tomatensaus. Brood was wel lekker
16 apr 2022 om 22:02 18:45 besteld voor 19:30 en 19:29 in huis .. en nog bijna heet ook! Top! Lekkere pizza!
10 apr 2022 om 20:28 Het wachten waard! Heerlijke warme en verse pizza ‘s
4 apr 2022 om 20:38 Het was heerlijk en eerder dan verwacht
2 apr 2022 om 21:53 Snel bezorgd en lekker eten
25 mrt 2022 om 11:51 Gevraagd pizza zonder paprika, helaas werd hier geen gehoor aan gegeven.
12 mrt 2022 om 22:36 Pizza was bijna koud. Was anders heerlijk geweest. Erg jammer dat deze niet warm werd afgeleverd
5 mrt 2022 om 22:31 Never got my food. just waited 2 hours for restaurant to confirm my order and they never did. Waiting for my refund.